ReggaeNight Delft©
Reggae Radio, Events, Booking & Promotions..
 
 
 

Owner / Selecta / Organisator Dready ''Rasta'' Niek"


Niek, ook wel Dready ''Rasta'' Niek straalt één en al Reggae uit met zijn dreads, en liefhebber van de oldschool Dancehall/Reggae... Zijn liefde voor de Reggae begon in 1981, . Hij kreeg zijn eerste LP van Bob Marley en was meteen helemaal verkocht aan de Reggae.  

Buiten de radio uitzendingen 2 x per week van ReggaeNight Delft op Stadsradio delft organiseerd Dready ''Rasta'' Niek’ ook de Reggae avonden in het Cultuurlab.

 De match tussen Cultuurlab en Dready ''Rasta'' Niek startte bij de reggae-avond als opening van Cultuurlab  Dready Niek : “Ik kwam Jean Paul Andela van het Cultuurlab tegen in de studio van Stadsradio Delft.  Jean Paul vroeg mij of ik wat advies had voor de reggaeavond.  Dat heb ik zeker gegeven en de eerste avond was geslaagd."

Na deze eerste editie heeft Dready ''Rasta'' Niek de organisatie van de reggae avonden in Cultuurlab geheel op zich genomen. “ We gaan nu richting de 7de in Juni 2020 van Roots Reggae “Live” en met groot succes, sinds januari 2019 ook met een live band op elke  3de zaterdag van de maand..          Veel positieve reacties van het publiek dat er eindelijk een Reggae event is hier in Delft..